Results 1 to 3 of 3

Thread: Password manager app not working on Kitco Forums anymore

Hybrid View

  1. #1

    Default Password manager app not working on Kitco Forums anymore

    I use a password manager (Bitwarden) to manage my passwords.

    When I first started using it, it worked great on the Kitco Forum. When at the forum page (https://gold-forum.kitco.com/), I would click the Bitwarden icon in my browser, my username and password would be automatically filled in to the login fields in the upper right of the Kitco Forum page, and I would click login, and I was in.

    Recently (a few months ago?), I noticed that the info would not populate automatically to the login fields in the upper right of the forum (https://gold-forum.kitco.com/), and, instead, I had to click "Log in" to open up the dedicated login page (https://gold-forum.kitco.com/login.php?do=login). Then, the username and password will automatically fill in from Bitwarden when I clicked the Bitwarden icon in my browser. So, no biggie. Just one more click than before. But...

    Today, for the first time, I could not even do that. Now, I actually have to type my username and then copy and then paste my password into the field from the Bitwarden app.

    I suppose it is possible that Bitwarden changed something, but it still works on most other sites (and I use it for a lot of sites). So, I suspect that something has changed on the Kitco Forum.

    I was just wondering if you could take a look at this issue, and take into consideration the use of password managers by your members when you make changes to the Forum code.

    Thanks! A great forum either way, even if you can't address this issue.

    --Dmitri

  2. #2

    Default

    The second option I mentioned appears to work again. That is, the option of (i) clicking on login at the upper right (without filling in the login info) to go to the dedicated login page, and then (ii) auto-filling in the login info on the dedicated login page.

  3. #3

    Default

    Just tried logging in with LastPass. The first attempt was a little dumb, but all subsequent ones work fine

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •