Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 11 to 20 of 25

Thread: When previewing or going to advanced view text is gone

  1. #11

    Default

    Quote Originally Posted by Cajus View Post
    To diagnose this we need to look for the common factor. I have not seen this using Firefox, even with Adblock Plus.
    The same problem, or similar, (text in text box not showing up at various times) has happened to me using firefox. Also for some weeks ALL of the text box functions were missing (font, bold, size, image, link, quote etc).

    However after SSDs failed and new ones put in along with shiny new copy of Windows 7, firefox, etc all is again in working order.
    Last edited by ynot2k; 07-24-2016 at 09:45 AM.

  2. #12

    Default

    I have FireFox 47.0.1, have turned off my Adblock+. Still happens.
    What's the Frequency, Kenneth?

    432Hz

  3. #13

    Default

    Just happened also in the signature data entry window when editing a saved sig.
    What's the Frequency, Kenneth?

    432Hz

  4. #14

    Default

    Edit post appears to be losing text.
    Legal Disclaimer: I am not a doctor, nor do I play one on TV.

    "It's tough to make predictions, especially about the future." -- Yogi Berra
    A variant of this has also been attributed to physicist Niels Bohr, and others.

    "Tis against some menís principle to pay interest, and seems against othersí interest to pay the principal." -- Benjamin Franklin

    The School of Hard Knocks is where you get the lesson after you fail the test.

    Book title: "The Best Way to Rob a Bank Is to Own One"

  5. #15
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    3,754

    Default

    Quote Originally Posted by WhatsUpDoc1958 View Post
    Edit post appears to be losing text.
    I am also having this problem.

  6. #16

    Default

    Here's a a screen shot of what I just tried t edit this morning.


    Attachment 26750
    What's the Frequency, Kenneth?

    432Hz

  7. #17

    Default

    I am still having random problems with losing text with losing text on Go Advanced, Preview Post, and Edit Post, that I have to copy and paste posts to Notepad to back them up.

    I am running Chrome.
    Legal Disclaimer: I am not a doctor, nor do I play one on TV.

    "It's tough to make predictions, especially about the future." -- Yogi Berra
    A variant of this has also been attributed to physicist Niels Bohr, and others.

    "Tis against some menís principle to pay interest, and seems against othersí interest to pay the principal." -- Benjamin Franklin

    The School of Hard Knocks is where you get the lesson after you fail the test.

    Book title: "The Best Way to Rob a Bank Is to Own One"

  8. #18

    Default

    Quote Originally Posted by WhatsUpDoc1958 View Post
    I am still having random problems with losing text with losing text on Go Advanced, Preview Post, and Edit Post, that I have to copy and paste posts to Notepad to back them up.

    I am running Chrome.
    Yes, still happens to me occasionally - using FireFox 48.0.2. Seems like it's less often but still annoying and time consuming to have to do the copy/paste routine. Not to mention the times I forget to copy and the posts is a bit wording it's downright irritating.

  9. #19

    Default

    Just had this problem again on this new post:
    https://gold-forum.kitco.com/showthr...54#post2539054

    But it did not happen in this post!!

  10. #20

    Default

    This appears to have been fixed. Haven't had the problem in a month or so.
    What's the Frequency, Kenneth?

    432Hz

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •